Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сокол Ганна Ігорівна - Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин
Сокол Ганна Ігорівна - Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин
Автореферат/Дисертація
Автор: Сокол Ганна Ігорівна
Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Сокол Ганна Ігорівна
Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 164227
Главный филиал
Сокол, Ганна Ігорівна.
Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Ганна Ігорівна Сокол; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– [б.в.], 2010.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.
A 164227
Главный филиал
Сокол, Ганна Ігорівна.
Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Ганна Ігорівна Сокол; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– [б.в.], 2010.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.