Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Горячова Олена Олександрівна - Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні
Горячова Олена Олександрівна - Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні
Автореферат/Дисертація
Автор: Горячова Олена Олександрівна
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Горячова Олена Олександрівна
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 160657
Главный филиал
Горячова, Олена Олександрівна.
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Олена Олександрівна Горячова; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2011.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Товарознавство.
A 160657
Главный филиал
Горячова, Олена Олександрівна.
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Олена Олександрівна Горячова; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2011.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Товарознавство.