Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Прилуцька Ліна Петрівна - Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників
Прилуцька Ліна Петрівна - Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників
Автореферат/Дисертація
Автор: Прилуцька Ліна Петрівна
Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Прилуцька Ліна Петрівна
Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 160716
Главный филиал
Прилуцька, Ліна Петрівна.
Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ліна Петрівна Прилуцька; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.
A 160716
Главный филиал
Прилуцька, Ліна Петрівна.
Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ліна Петрівна Прилуцька; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.