Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бочарова Оксана Володимирівна - Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перер...
Бочарова Оксана Володимирівна - Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перер...
Автореферат/Дисертація
Автор: Бочарова Оксана Володимирівна
Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перер... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Бочарова Оксана Володимирівна
Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перер... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 159407
Главный филиал
Бочарова, Оксана Володимирівна.
Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Оксана Володимирівна Бочарова; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2010.– 38 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 159407
Главный филиал
Бочарова, Оксана Володимирівна.
Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Оксана Володимирівна Бочарова; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2010.– 38 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.