Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Венгер Ольга Олександрівна - Формування та збереженість технологічних властивостей шишок хмелю та продуктів його переробки
Венгер Ольга Олександрівна - Формування та збереженість технологічних властивостей шишок хмелю та продуктів його переробки
Автореферат/Дисертація
Автор: Венгер Ольга Олександрівна
Формування та збереженість технологічних властивостей шишок хмелю та продуктів його переробки : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Венгер Ольга Олександрівна
Формування та збереженість технологічних властивостей шишок хмелю та продуктів його переробки : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 171746
Главный филиал
Венгер, Ольга Олександрівна.
Формування та збереженість технологічних властивостей шишок хмелю та продуктів його переробки : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Ольга Олександрівна Венгер; В.о. Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2011
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.
A 171746
Главный филиал
Венгер, Ольга Олександрівна.
Формування та збереженість технологічних властивостей шишок хмелю та продуктів його переробки : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Ольга Олександрівна Венгер; В.о. Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2011
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.