Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Соловйова Оксана Леонідівна - Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання
Соловйова Оксана Леонідівна - Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання
Автореферат/Дисертація
Автор: Соловйова Оксана Леонідівна
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Соловйова Оксана Леонідівна
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 164364
Главный филиал
Соловйова, Оксана Леонідівна.
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Леонідівна Соловйова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2011.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.
A 164364
Главный филиал
Соловйова, Оксана Леонідівна.
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Леонідівна Соловйова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2011.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.