Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Чеканов Микола Анатолійович - Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ...
Чеканов Микола Анатолійович - Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Чеканов Микола Анатолійович
Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Чеканов Микола Анатолійович
Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 163123
Главный филиал
Чеканов, Микола Анатолійович.
Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Микола Анатолійович Чеканов; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2011.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 163123
Главный филиал
Чеканов, Микола Анатолійович.
Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Микола Анатолійович Чеканов; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2011.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.