Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мирось Віталій Васильович - Технологія виробництва продукції свинарства

Мирось Віталій Васильович - Технологія виробництва продукції свинарства

Технологія виробництва продукції свинарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Мирось Віталій Васильович
Технологія виробництва продукції свинарства
Видавництво: ХНАУ, 2009 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XII> 17020
704948 Главный филиал

Мирось, Віталій Васильович.
Технологія виробництва продукції свинарства / Віталій Васильович Мирось, Веніамін Іванович Герасимов, Олена Веніамінівна Пронь, Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва; Ред. О. В. Васільєва.– Харків : ХНАУ, 2009.– 285 с.
1000 пр.– Бібліогр.: с. 278-282 . – На укр. яз. : 29.00.

ББК П9(4УКР)65я73

-- 1. Свинарство.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025