Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Рибак Ольга Миколаївна - Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини
Рибак Ольга Миколаївна - Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Рибак Ольга Миколаївна
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Рибак Ольга Миколаївна
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 168436
Главный филиал
Рибак, Ольга Миколаївна.
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ольга Миколаївна Рибак; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2011.– 20 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 168436
Главный филиал
Рибак, Ольга Миколаївна.
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ольга Миколаївна Рибак; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2011.– 20 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.