Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гавриш Андрій Володимирович - Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Гавриш Андрій Володимирович - Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Автореферат/Дисертація
Автор: Гавриш Андрій Володимирович
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Гавриш Андрій Володимирович
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 169807
Главный филиал
Гавриш, Андрій Володимирович.
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрій Володимирович Гавриш; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2011.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 169807
Главный филиал
Гавриш, Андрій Володимирович.
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрій Володимирович Гавриш; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2011.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.