Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гирка Ольга Ігорівна - Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів
Гирка Ольга Ігорівна - Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів
Автореферат/Дисертація
Автор: Гирка Ольга Ігорівна
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Гирка Ольга Ігорівна
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 165790
Главный филиал
Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольга Ігорівна Гирка; В.о. Львів. комерц. акад..– Львів : [б.в.], 2011.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 165790
Главный филиал
Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольга Ігорівна Гирка; В.о. Львів. комерц. акад..– Львів : [б.в.], 2011.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.