Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Коробець Неллі Володимирівна - Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням
Коробець Неллі Володимирівна - Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням
Автореферат/Дисертація
Автор: Коробець Неллі Володимирівна
Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Коробець Неллі Володимирівна
Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 166985
Главный филиал
Коробець, Неллі Володимирівна.
Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Неллі Володимирівна Коробець; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2006.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 166985
Главный филиал
Коробець, Неллі Володимирівна.
Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Неллі Володимирівна Коробець; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2006.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.