Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гавва Олена Олександрівна - Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
Гавва Олена Олександрівна - Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
Автореферат/Дисертація
Автор: Гавва Олена Олександрівна
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання : автореф. дис.... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Гавва Олена Олександрівна
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання : автореф. дис.... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 172405
Главный филиал
Гавва, Олена Олександрівна.
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Олена Олександрівна Гавва; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 172405
Главный филиал
Гавва, Олена Олександрівна.
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Олена Олександрівна Гавва; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.