Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Макаренко Оксана Георгіївна - Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого
Макаренко Оксана Георгіївна - Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого
Автореферат/Дисертація
Автор: Макаренко Оксана Георгіївна
Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Макаренко Оксана Георгіївна
Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 173029
Главный филиал
Макаренко, Оксана Георгіївна.
Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Оксана Георгіївна Макаренко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2006.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 173029
Главный филиал
Макаренко, Оксана Георгіївна.
Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Оксана Георгіївна Макаренко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2006.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.