Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Слащева Аліна Вячеславівна - Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
Слащева Аліна Вячеславівна - Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
Автореферат/Дисертація
Автор: Слащева Аліна Вячеславівна
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Слащева Аліна Вячеславівна
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 173037
Главный филиал
Слащева, Аліна Вячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Аліна Вячеславівна Слащева; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2006.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 173037
Главный филиал
Слащева, Аліна Вячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Аліна Вячеславівна Слащева; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2006.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.