Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бодак Михайло Петрович - Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу
Бодак Михайло Петрович - Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу
Автореферат/Дисертація
Автор: Бодак Михайло Петрович
Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Бодак Михайло Петрович
Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 165893
Главный филиал
Бодак, Михайло Петрович.
Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Михайло Петрович Бодак; В.о. Львів. комерц. акад..– Львів : [б.в.], 2011.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 165893
Главный филиал
Бодак, Михайло Петрович.
Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Михайло Петрович Бодак; В.о. Львів. комерц. акад..– Львів : [б.в.], 2011.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.