Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шугай Мирослава Олександрівна - Біологічні та фізико-хімічні властивості фагів молочнокислих бактерій, виділених за умов виробниц...
Шугай Мирослава Олександрівна - Біологічні та фізико-хімічні властивості фагів молочнокислих бактерій, виділених за умов виробниц...
Автореферат/Дисертація
Автор: Шугай Мирослава Олександрівна
Біологічні та фізико-хімічні властивості фагів молочнокислих бактерій, виділених за умов виробниц... : автореф. дис. ... канд. біол. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Шугай Мирослава Олександрівна
Біологічні та фізико-хімічні властивості фагів молочнокислих бактерій, виділених за умов виробниц... : автореф. дис. ... канд. біол. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 164909
Главный филиал
Шугай, Мирослава Олександрівна.
Біологічні та фізико-хімічні властивості фагів молочнокислих бактерій, виділених за умов виробництва молочних ферментованих продуктів : автореф. дис ... канд. біол. наук : 03.00.06 / Мирослава Олександрівна Шугай; В.о. Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Вірусологія.
A 164909
Главный филиал
Шугай, Мирослава Олександрівна.
Біологічні та фізико-хімічні властивості фагів молочнокислих бактерій, виділених за умов виробництва молочних ферментованих продуктів : автореф. дис ... канд. біол. наук : 03.00.06 / Мирослава Олександрівна Шугай; В.о. Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Вірусологія.