Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Житнецький Ігор Володимирович - Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів
Житнецький Ігор Володимирович - Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів
Автореферат/Дисертація
Автор: Житнецький Ігор Володимирович
Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Житнецький Ігор Володимирович
Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 164666
Главный филиал
Житнецький, Ігор Володимирович.
Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ігор Володимирович Житнецький; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 164666
Главный филиал
Житнецький, Ігор Володимирович.
Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ігор Володимирович Житнецький; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.