Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Залевська Надія Олексіївна - Удосконалення технології здобного печива з начинкою
Залевська Надія Олексіївна - Удосконалення технології здобного печива з начинкою
Автореферат/Дисертація
Автор: Залевська Надія Олексіївна
Удосконалення технології здобного печива з начинкою : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Залевська Надія Олексіївна
Удосконалення технології здобного печива з начинкою : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 164851
Главный филиал
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Надія Олексіївна Залевська; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 164851
Главный филиал
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Надія Олексіївна Залевська; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.