Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Водолазький Віталій Миколайович - Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах
Водолазький Віталій Миколайович - Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах
Автореферат/Дисертація
Автор: Водолазький Віталій Миколайович
Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Водолазький Віталій Миколайович
Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 172724
Главный филиал
Водолазький, Віталій Миколайович.
Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.11.13 / Віталій Миколайович Водолазький; В.о. Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля.– Луганськ : [б.в.], 2008.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Прилади – Прилади і методи контролю та визначення складу речовин.
A 172724
Главный филиал
Водолазький, Віталій Миколайович.
Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.11.13 / Віталій Миколайович Водолазький; В.о. Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля.– Луганськ : [б.в.], 2008.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Прилади – Прилади і методи контролю та визначення складу речовин.