Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пак Андрій Олегович - Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням
Пак Андрій Олегович - Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням
Автореферат/Дисертація
Автор: Пак Андрій Олегович
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Пак Андрій Олегович
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 172745
Главный филиал
Пак, Андрій Олегович.
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Андрій Олегович Пак; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 172745
Главный филиал
Пак, Андрій Олегович.
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Андрій Олегович Пак; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.