Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Крячко Тетяна Вікторівна - Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням
Крячко Тетяна Вікторівна - Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням
Автореферат/Дисертація
Автор: Крячко Тетяна Вікторівна
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Крячко Тетяна Вікторівна
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 169211
Главный филиал
Крячко, Тетяна Вікторівна.
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Тетяна Вікторівна Крячко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2006.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 169211
Главный филиал
Крячко, Тетяна Вікторівна.
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Тетяна Вікторівна Крячко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2006.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.