Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Осокіна Ніна Максимівна - Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування
Осокіна Ніна Максимівна - Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування
Автореферат/Дисертація
Автор: Осокіна Ніна Максимівна
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Осокіна Ніна Максимівна
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 172619
Главный филиал
Осокіна, Ніна Максимівна.
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Ніна Максимівна Осокіна; В.о. Уман. держ. аграр. ун-т.– Умань : [б.в.], 2007.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.
A 172619
Главный филиал
Осокіна, Ніна Максимівна.
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Ніна Максимівна Осокіна; В.о. Уман. держ. аграр. ун-т.– Умань : [б.в.], 2007.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.