Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шевчук Олена Юріївна - Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів
Шевчук Олена Юріївна - Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів
Автореферат/Дисертація
Автор: Шевчук Олена Юріївна
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Шевчук Олена Юріївна
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 174918
Главный филиал
Шевчук, Олена Юріївна.
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Олена Юріївна Шевчук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.
A 174918
Главный филиал
Шевчук, Олена Юріївна.
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Олена Юріївна Шевчук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.