Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Особливості технології страв для харчування школярів

Особливості технології страв для харчування школярів

Особливості технології страв для харчування школярів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Особливості технології страв для харчування школярів : навч. посіб.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 60810
711085 Главный филиал

Особливості технології страв для харчування школярів : навч. посіб. / В.о. Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка; Уклад. Лев Залманович Шильман, Тетяна Анатоліївна Хоруженко.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010.– 35 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 35 . – На укр. яз. : 4.00.

ББК Л996.5я73

-- 1. Школярі – Харчування – Підручники, посібники. 2. Навчальні заклади – Харчування – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025