Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Особливості технології страв для харчування школярів
Особливості технології страв для харчування школярів
Книга
Автор:
Особливості технології страв для харчування школярів : навч. посіб.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010 г.
ISBN відсутній
Автор:
Особливості технології страв для харчування школярів : навч. посіб.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 60810
711085 Главный филиал
Особливості технології страв для харчування школярів : навч. посіб. / В.о. Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка; Уклад. Лев Залманович Шильман, Тетяна Анатоліївна Хоруженко.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010.– 35 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 35 . – На укр. яз. : 4.00.
ББК Л996.5я73
-- 1. Школярі – Харчування – Підручники, посібники. 2. Навчальні заклади – Харчування – Підручники, посібники.
XIII> 60810
711085 Главный филиал
Особливості технології страв для харчування школярів : навч. посіб. / В.о. Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка; Уклад. Лев Залманович Шильман, Тетяна Анатоліївна Хоруженко.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010.– 35 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 35 . – На укр. яз. : 4.00.
ББК Л996.5я73
-- 1. Школярі – Харчування – Підручники, посібники. 2. Навчальні заклади – Харчування – Підручники, посібники.