Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дзюндзя Оксана Валентинівна - Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини
Дзюндзя Оксана Валентинівна - Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Дзюндзя Оксана Валентинівна
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Дзюндзя Оксана Валентинівна
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 167478
Главный филиал
Дзюндзя, Оксана Валентинівна.
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Оксана Валентинівна Дзюндзя; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2011.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 167478
Главный филиал
Дзюндзя, Оксана Валентинівна.
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Оксана Валентинівна Дзюндзя; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2011.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.