Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Махинько Валерій Миколайович - Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої
Махинько Валерій Миколайович - Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої
Автореферат/Дисертація
Автор: Махинько Валерій Миколайович
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Махинько Валерій Миколайович
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 174790
Главный филиал
Махинько, Валерій Миколайович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Валерій Миколайович Махинько; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 174790
Главный филиал
Махинько, Валерій Миколайович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Валерій Миколайович Махинько; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.