Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дончевська Раїса Степанівна - Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби
Дончевська Раїса Степанівна - Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби
Автореферат/Дисертація
Автор: Дончевська Раїса Степанівна
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Дончевська Раїса Степанівна
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 174576
Главный филиал
Дончевська, Раїса Степанівна.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Раїса Степанівна Дончевська; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2011.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Товарознавство.
A 174576
Главный филиал
Дончевська, Раїса Степанівна.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Раїса Степанівна Дончевська; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2011.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Товарознавство.