Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Піддубний Володимир Антонович - Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв
Піддубний Володимир Антонович - Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв
Автореферат/Дисертація
Автор: Піддубний Володимир Антонович
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Піддубний Володимир Антонович
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 175112
Главный филиал
Піддубний, Володимир Антонович.
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Володимир Антонович Піддубний; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 47 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 175112
Главный филиал
Піддубний, Володимир Антонович.
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Володимир Антонович Піддубний; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 47 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.