Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Змієвський Юрій Григорович - Застосування електродіалізу і мемебранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
Змієвський Юрій Григорович - Застосування електродіалізу і мемебранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
Автореферат/Дисертація
Автор: Змієвський Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мемебранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Змієвський Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мемебранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 162996
Главный филиал
Змієвський, Юрій Григорович.
Застосування електродіалізу і мемебранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Юрій Григорович Змієвський; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 162996
Главный филиал
Змієвський, Юрій Григорович.
Застосування електродіалізу і мемебранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Юрій Григорович Змієвський; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.