Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бондаренко Юлія Вікторівна - Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини
Бондаренко Юлія Вікторівна - Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Бондаренко Юлія Вікторівна
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Бондаренко Юлія Вікторівна
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 178228
Главный филиал
Бондаренко, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Юлія Вікторівна Бондаренко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.
A 178228
Главный филиал
Бондаренко, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Юлія Вікторівна Бондаренко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.