Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ясько Анатолій Григорович - Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ
Ясько Анатолій Григорович - Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ
Автореферат/Дисертація
Автор: Ясько Анатолій Григорович
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ : автореф. дис. ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Ясько Анатолій Григорович
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ : автореф. дис. ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 178160
Главный филиал
Ясько, Анатолій Григорович.
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ : автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Анатолій Григорович Ясько; В.о. НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України.– К. : [б.в.], 2009.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління національним господарством.
A 178160
Главный филиал
Ясько, Анатолій Григорович.
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ : автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Анатолій Григорович Ясько; В.о. НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України.– К. : [б.в.], 2009.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління національним господарством.