Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ясько Анатолій Григорович - Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ

Ясько Анатолій Григорович - Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ

Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Ясько Анатолій Григорович
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ : автореф. дис. ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 178160
Главный филиал

Ясько, Анатолій Григорович.
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ : автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Анатолій Григорович Ясько; В.о. НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України.– К. : [б.в.], 2009.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Економічні науки – Економіка та управління національним господарством.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025