Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Товари народних промислів і сувеніри
Товари народних промислів і сувеніри
Книга
Автор:
Товари народних промислів і сувеніри : кредитно-модульна система організації навч. процесу: метод. вказівки та завд. до лаб. занять і самостійної роботи, тести: для студ. денної та заоч. форм навч. освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 6.140401 "Готельно-ресторанна справа"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Автор:
Товари народних промислів і сувеніри : кредитно-модульна система організації навч. процесу: метод. вказівки та завд. до лаб. занять і самостійної роботи, тести: для студ. денної та заоч. форм навч. освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 6.140401 "Готельно-ресторанна справа"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
В 49957
659494 Главный филиал
Товари народних промислів і сувеніри : кредитно-модульна система організації навч. процесу: метод. вказівки та завд. до лаб. занять і самостійної роботи, тести: для студ. денної та заоч. форм навч. освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 6.140401 "Готельно-ресторанна справа" / В.о. Львів. комерц. акад.; Уклад. Н. І. Доманцевич, О. В. Сафронова, Л. В. Пелик.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2011.– 42 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 41-42 . – На укр. яз. : 4.00.
ББК У542.152я7
-- 1. Товари народного споживання – Методичні посібники.
В 49957
659494 Главный филиал
Товари народних промислів і сувеніри : кредитно-модульна система організації навч. процесу: метод. вказівки та завд. до лаб. занять і самостійної роботи, тести: для студ. денної та заоч. форм навч. освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 6.140401 "Готельно-ресторанна справа" / В.о. Львів. комерц. акад.; Уклад. Н. І. Доманцевич, О. В. Сафронова, Л. В. Пелик.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2011.– 42 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 41-42 . – На укр. яз. : 4.00.
ББК У542.152я7
-- 1. Товари народного споживання – Методичні посібники.