Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія продукції ресторанного господарства
Технологія продукції ресторанного господарства
(UA) Книга
В 49970
659508 Главный филиал
Технологія продукції ресторанного господарства : метод. вказівки до написання та оформлення курсових робіт: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та заочна форми навч.) / В.о. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 34 с.
100 пр. – На укр. яз. : 4.00.
ББК Л99я73-5
-- 1. Ресторанне господарство – Методичні посібники.
В 49970
659508 Главный филиал
Технологія продукції ресторанного господарства : метод. вказівки до написання та оформлення курсових робіт: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та заочна форми навч.) / В.о. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 34 с.
100 пр. – На укр. яз. : 4.00.
ББК Л99я73-5
-- 1. Ресторанне господарство – Методичні посібники.