Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія продукції ресторанного господарства

Технологія продукції ресторанного господарства

Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства : метод. вказівки до написання та оформлення курсових робіт: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та заочна форми навч.)
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
В 49970
659508 Главный филиал

Технологія продукції ресторанного господарства : метод. вказівки до написання та оформлення курсових робіт: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та заочна форми навч.) / В.о. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 34 с.
100 пр. – На укр. яз. : 4.00.

ББК Л99я73-5

-- 1. Ресторанне господарство – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025