Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шаран Лариса Олександрівна - Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів
Шаран Лариса Олександрівна - Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Шаран Лариса Олександрівна
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Шаран Лариса Олександрівна
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 170706
Главный филиал
Шаран, Лариса Олександрівна.
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Лариса Олександрівна Шаран; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 170706
Главный филиал
Шаран, Лариса Олександрівна.
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Лариса Олександрівна Шаран; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.