Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Боднарук Оксана Василівна - Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використа...
Боднарук Оксана Василівна - Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використа...
Автореферат/Дисертація
Автор: Боднарук Оксана Василівна
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використа... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Боднарук Оксана Василівна
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використа... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 176367
Главный филиал
Боднарук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Оксана Василівна Боднарук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 176367
Главный филиал
Боднарук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Оксана Василівна Боднарук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.