Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кордзая, Натела Ревазівна - Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
Кордзая, Натела Ревазівна - Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
Автореферат/Дисертація
Автор: Кордзая, Натела Ревазівна
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів : автореф. дис. ... канд.техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Кордзая, Натела Ревазівна
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів : автореф. дис. ... канд.техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 177630
Главный филиал
Кордзая, Натела Ревазівна.
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів : автореф. дис ... канд.техн. наук : 05.18.15 / Натела Ревазівна Кордзая; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2011.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 177630
Главный филиал
Кордзая, Натела Ревазівна.
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів : автореф. дис ... канд.техн. наук : 05.18.15 / Натела Ревазівна Кордзая; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2011.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.