Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Битютська Ольга Євгенівна - Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій
Битютська Ольга Євгенівна - Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій
Автореферат/Дисертація
Автор: Битютська Ольга Євгенівна
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Битютська Ольга Євгенівна
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 177631
Главный филиал
Битютська, Ольга Євгенівна.
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ольга Євгенівна Битютська; В.о. Київ. держ. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2011.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 177631
Главный филиал
Битютська, Ольга Євгенівна.
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ольга Євгенівна Битютська; В.о. Київ. держ. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2011.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.