Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Каричковський Володимир Дмитрович - Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених ...

Каричковський Володимир Дмитрович - Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених ...

Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Каричковський Володимир Дмитрович
Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених ... : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 180750
Главный филиал

Каричковський, Володимир Дмитрович.
Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 05.18.03 / Володимир Дмитрович Каричковський; В.о. Уман. держ. аграр. ун-т.– Умань : [б.в.], 2005.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025