Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Каричковський Володимир Дмитрович - Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених ...
Каричковський Володимир Дмитрович - Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Каричковський Володимир Дмитрович
Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених ... : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Каричковський Володимир Дмитрович
Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених ... : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 180750
Главный филиал
Каричковський, Володимир Дмитрович.
Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 05.18.03 / Володимир Дмитрович Каричковський; В.о. Уман. держ. аграр. ун-т.– Умань : [б.в.], 2005.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.
A 180750
Главный филиал
Каричковський, Володимир Дмитрович.
Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 05.18.03 / Володимир Дмитрович Каричковський; В.о. Уман. держ. аграр. ун-т.– Умань : [б.в.], 2005.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.