Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Антонюк Марія Миколаївна - Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном
Антонюк Марія Миколаївна - Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном
Автореферат/Дисертація
Автор: Антонюк Марія Миколаївна
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Антонюк Марія Миколаївна
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 173408
Главный филиал
Антонюк, Марія Миколаївна.
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Марія Миколаївна Антонюк; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 173408
Главный филиал
Антонюк, Марія Миколаївна.
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Марія Миколаївна Антонюк; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.