Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ходаков Олексій Леонідович - Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду
Ходаков Олексій Леонідович - Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду
Автореферат/Дисертація
Автор: Ходаков Олексій Леонідович
Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Ходаков Олексій Леонідович
Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 173815
Главный филиал
Ходаков, Олексій Леонідович.
Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.07 / Олексій Леонідович Ходаков; В.о. УААН. Нац. ін-т винограду і вина "Магарач".– Ялта : [б.в.], 2006.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів бродіння.
A 173815
Главный филиал
Ходаков, Олексій Леонідович.
Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.07 / Олексій Леонідович Ходаков; В.о. УААН. Нац. ін-т винограду і вина "Магарач".– Ялта : [б.в.], 2006.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів бродіння.