Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...
Книга
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х... : завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання)
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х... : завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання)
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 60217
718876 Главный филиал
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" : завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / В.о. Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, Т. М. Лозова, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 111 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 110-111 . – На укр. яз. : 7.00.
ББК Л99я73-5
-- 1. Ресторанне господарство – Методичні посібники.
XIII> 60217
718876 Главный филиал
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" : завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / В.о. Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, Т. М. Лозова, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 111 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 110-111 . – На укр. яз. : 7.00.
ББК Л99я73-5
-- 1. Ресторанне господарство – Методичні посібники.