Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва

Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва

Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва : матеріали II Міжнар. студ. наук. конф., 14-16 березня 2012 р., м. Кам'янець-Подільський
Видавництво: Зволейко Д. Г., 2012 г.
ISBN 978-617-620-035-2

(UA) Книга
XII> 17110
719046 Главный филиал

Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва : матеріали II Міжнар. студ. наук. конф., 14-16 березня 2012 р., м. Кам'янець-Подільський / В.о. Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т; Редкол. Микола Гаврилович Повозніков, Анатолій Тимофійович Цвігун, Тетяна Миколаївна Приліпко; За ред. Микола Гаврилович Повозніков.– Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2012.– 342 с.
300 пр. – На укр., рус. яз.
ISBN 978-617-620-035-2 : 18.00.

ББК П53я431
ББК П54я431
ББК П56я431

-- 1. Тваринництво – Продукція.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025