Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Горальчук Андрій Богданович - Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Горальчук Андрій Богданович - Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Горальчук Андрій Богданович
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Горальчук Андрій Богданович
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 184619
Главный филиал
Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрій Богданович Горальчук; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 184619
Главный филиал
Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрій Богданович Горальчук; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.