Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Руденко Світлана Миколаївна - Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства
Руденко Світлана Миколаївна - Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства
Книга
Автор: Руденко Світлана Миколаївна
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства : монографія
Видавництво: ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-253-2
Автор: Руденко Світлана Миколаївна
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства : монографія
Видавництво: ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-253-2
(UA) Книга
XV> 17730
720577 Главный филиал
Руденко, Світлана Миколаївна.
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства : монографія / Світлана Миколаївна Руденко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : ХДУХТ, 2012.– 193 с. + 1 CD-ROM
300 пр.– Бібліогр.: с. 171-193 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-253-2 : 30.00.
ББК Ш141.11-434
-- 1. Українська мова – Термінологія.
XV> 17730
720577 Главный филиал
Руденко, Світлана Миколаївна.
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства : монографія / Світлана Миколаївна Руденко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : ХДУХТ, 2012.– 193 с. + 1 CD-ROM
300 пр.– Бібліогр.: с. 171-193 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-253-2 : 30.00.
ББК Ш141.11-434
-- 1. Українська мова – Термінологія.