Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Волошин Ростислав Веніамінович - Вміст продуктів пероксидації та жирнокислотний склад ліпідів у скелетних м'язах і печінці курчат-...
Волошин Ростислав Веніамінович - Вміст продуктів пероксидації та жирнокислотний склад ліпідів у скелетних м'язах і печінці курчат-...
Автореферат/Дисертація
Автор: Волошин Ростислав Веніамінович
Вміст продуктів пероксидації та жирнокислотний склад ліпідів у скелетних м'язах і печінці курчат-... : автореф. дис. ... канд. вет. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Волошин Ростислав Веніамінович
Вміст продуктів пероксидації та жирнокислотний склад ліпідів у скелетних м'язах і печінці курчат-... : автореф. дис. ... канд. вет. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 179599
Главный филиал
Волошин, Ростислав Веніамінович.
Вміст продуктів пероксидації та жирнокислотний склад ліпідів у скелетних м'язах і печінці курчат-бройлерів залежно від технології зберігання та кількості токоферолу в раціоні : автореф. дис ... канд. вет. наук : 03.00.04 / Ростислав Веніамінович Волошин; В.о. Ін-т біології тварин НААН.– Львів : [б.в.], 2012.– 16 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біохімія.
A 179599
Главный филиал
Волошин, Ростислав Веніамінович.
Вміст продуктів пероксидації та жирнокислотний склад ліпідів у скелетних м'язах і печінці курчат-бройлерів залежно від технології зберігання та кількості токоферолу в раціоні : автореф. дис ... канд. вет. наук : 03.00.04 / Ростислав Веніамінович Волошин; В.о. Ін-т біології тварин НААН.– Львів : [б.в.], 2012.– 16 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Біохімія.