Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Основи кулінарної майстерності
Основи кулінарної майстерності
Книга
Автор:
Основи кулінарної майстерності : кредит.-модул. система орг. навч. процесу
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Автор:
Основи кулінарної майстерності : кредит.-модул. система орг. навч. процесу
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 61503
721975 Главный филиал
Основи кулінарної майстерності : кредит.-модул. система орг. навч. процесу : завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести : для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. В. Донцова, М. К. Турчиняк, В. Т. Лебединець; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2011.– 173 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 4-5 . – На укр. яз. : 9.00.
ББК Л99я73
-- 1. Кулінарія – Оздоблення страв – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Діяльність – Підручники, посібники.
XIII> 61503
721975 Главный филиал
Основи кулінарної майстерності : кредит.-модул. система орг. навч. процесу : завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести : для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. В. Донцова, М. К. Турчиняк, В. Т. Лебединець; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2011.– 173 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 4-5 . – На укр. яз. : 9.00.
ББК Л99я73
-- 1. Кулінарія – Оздоблення страв – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Діяльність – Підручники, посібники.