Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Основи кулінарної майстерності

Основи кулінарної майстерності

Основи кулінарної майстерності
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Основи кулінарної майстерності : кредит.-модул. система орг. навч. процесу
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 61503
721975 Главный филиал

Основи кулінарної майстерності : кредит.-модул. система орг. навч. процесу : завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести : для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. В. Донцова, М. К. Турчиняк, В. Т. Лебединець; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2011.– 173 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 4-5 . – На укр. яз. : 9.00.

ББК Л99я73

-- 1. Кулінарія – Оздоблення страв – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Діяльність – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025