Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія виробництва продукції свинарства

Технологія виробництва продукції свинарства

Технологія виробництва продукції свинарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія виробництва продукції свинарства : навч. посіб.
Видавництво: МДАУ, 2012 г.
ISBN 978-966-8205-81-1

(UA) Книга
XII> 17291
722685 Главный филиал

Технологія виробництва продукції свинарства : навч. посіб. / Віра Сергіївна Топіха, Вадим Ярославович Лихач, Сергій Іванович Луговий, Галина Іванівна Калиниченко, Ольга Анатоліївна Коваль, Миколаїв. держ. аграр. ун-т; За ред. Віра Сергіївна Топіха.– Миколаїв : МДАУ, 2012.– 452 с. : іл.
200 пр.– Бібліогр.: с. 440-445 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-8205-81-1 : 27.00.

ББК П65-4я73
ББК П9(4УКР)65я73
ББК П65-3я73

-- 1. Свинарство – Продукція – Підручники, посібники. 2. Свинарство – Україна.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025