Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кузьмін Олег Володимирович - Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості
Кузьмін Олег Володимирович - Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості
Автореферат/Дисертація
Автор: Кузьмін Олег Володимирович
Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Кузьмін Олег Володимирович
Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 179787
Главный филиал
Кузьмін, Олег Володимирович.
Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Олег Володимирович Кузьмін; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2009.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 179787
Главный филиал
Кузьмін, Олег Володимирович.
Удосконалення процесів виробнитцва горілки з метою стабілізації показників якості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Олег Володимирович Кузьмін; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2009.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.