Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія харчових продуктів функціонального призначення

Технологія харчових продуктів функціонального призначення

Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор:
Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-629-532-6

(UA) Книга
XIII> 60200
726400 Главный филиал 945751 Главный филиал

Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія / Анатолій Антонович Мазаракі, Михайло Іванович Пересічний, Михайло Федорович Кравченко, Петро Олександрович Карпенко, Світлана Михайлівна Пересічна; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Михайло Іванович Пересічний.– 2-ге вид, доп. та переробл.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012.– 1015 с.
500 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-532-6 : 50.00.

ББК Л996.5

-- 1. Продукти, харчові – Технологія виробництва.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025